Mer om Smedbygården och oss som jobbar här.

Kontaktinformation

Smedbygårdens boende drivs av Redolaris AB och är beläget i lantlig miljö norr om Stockholm. Besöksadress såväl som postadress är;

Smedbygården
Solskiftesvägen 5
184 33 Åkersberga

Om du har funderingar eller bara vill komma i kontakt med någon av oss som jobbar här, går det bra att ringa till vår enhetschef, Åsa Göthlin på;

08-544 105 50 vardagar 8-16

Eller skicka ett mail till asa.gothlin@smedbygarden.se 


Fakta om företaget

Det goda livet på Smedbygården erbjuder boende i 56 lägenheter. Vår vision är att vara ett föredöme för modern demensvård och demensboende. Vi vill att alla, även de som är drabbade av demenssjukdom, lever ett gott liv och vår filosofi grundar sig på att om vi själva skulle drabbas är det på Smedbygården vi vill bo. Det goda livet på Smedbygården innebär hemlagad mat, trevliga miljöer både inne och utomhus med kompetent personal med professionellt bemötande.


Kvalitet

Smedbygården är ISO-certifierade för kvalitet (ISO 9001:2015). Vi arbetar med ständiga förbättringar för att kunna främja en god kvalitet på verksamheten. För att se mer detaljerat hur vi arbetar med detta kan du läsa vår Patientsäkerhetsberättelse samt vår Kvailtetssäkerhetsberättelse. 

Vi utför individuella riskbedömningar och arbetar i kvalitetsregistren Senior Alert och Palliativa registret. Vi finns med på Äldreguiden där ni kan jämföra oss med andra verksamheter.
 

Personal på Smedbygården

Kollektivavtal är tecknat med Vårdföretagarna.

På Redolaris AB arbetar 48 undersköterskor dessutom finns vikarier och extrapersonal. 

Det finns dessutom tillgång till läkare, sjuksköterskor, sjukgymnast aktivitetssamordnare och kvalitetschef samt vaktmästare och trädgårdsmästare 

Vår totala sjukfrånvaro i företaget under 2013 var 4 procent. Detta gäller vård- och omsorgspersonal. Timvikarier ingår inte i beräkningen.


Ekonomi

För att få information om bokslut och nyckeltal samt se uppgifter om ägare och styrelse kan ni gå in på allabolag.se (öppnas i nytt fönster).

Tillbaka